امید
1- خدا امید و خواب را برای جبران غم های زندگی به ما ارزانی داشته است.
2- ناامیدی اولین گامی است که انسان به سوی گور برمی دارد.
3- یأس در کارها خودکشی است.
4- امید و آرزو آخرین چیزی است که دست از گریبان بشر بر می دارد.
5- داشتن ظرفیت امید مهمترین حقیقت زندگی است، زیرا مقصود و توانِ رسیدن به حقیقت را برای انسان فراهم می سازد.
6- آن زندگی که به امید فردا بگذرد ، یک روز عقب مانده است.
7- زندگی غافلان به دو بخش تقسیم می شود : نیمه اول به امید و نیمه دوم در حسرت نیمه اول.
8- امید، رؤیای بیداران است.
9- خوب زندگی کردنِ امروز هر دیروزی را به رؤیایی از خوشبختی و هر فردایی را به چشم اندازی از امید مبدل می کند.
10- کسی که به عرصه ی ایمان گام می نهد ( به آن مقام هستی که نهایت آرزو است) به حریم حیات داخل می شود.
11- مال و ثروت، سرانجام انسان را تباه می کند و دام آرزوها را گسترده می دارد.
12- آرزو برای انسان ها رحمت است. اگر آرزو نبود هیچ مادری به فرزند خود شیر نمی داد و هیچ باغبانی درختی در زمین نمی کاشت.
13- آرزو چون سراب ، دارای نمای فریبنده ای است که حقیقت ندارد.
14- شما همیشه ترجیح می دهید که زودتر به آرزوهایتان برسید تا دیرتر. به همین دلیل است که در تمام عرصه های زندگی تان بی قرار هستید.
15- اگر می خواهید پیروز شوید امیدوار باشید.
16- بهترین وسیله برای فتح و پیروزی امیدواری است . اگر می خواهید پیروز شوید امیدوار باشید.
کارگروههای بررسی "عرفان انحرافی" تشکیل شد !! | |
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان مرکزی از تشکیل کارگروه های ویژه در دبیرخانه های استانی شورای فرهنگ عمومی برای بررسی موضوع عرفان انحرافی خبر داد. | |
حجت الاسلام علی هاشمی در گفتگو با خبرنگار مهر، با اشاره به برگزاری همایش تخصصی کارشناسان دبیرخانه شورای فرهنگ عمومی استان های مختلف کشور در اراک، گفت : با توجه به اینکه محور فعالیت های شورای فرهنگ عمومی در سال جاری سه موضوع عرفان انحرافی، عفاف و حجاب و تجلیل از خادمان نمونه فرهنگی است، موضوعات اصلی نیز حول این سه محور بود. وی اضافه کرد : 43 کارشناس از استان های مختلف کشور هر کدام گزارشی از فعالیت های دبیرخانه خود را ارائه دادند و در پایان هم سیاست های امسال شورا به بحث و بررسی گذاشته شد. مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان مرکزی افزود: بر اساس این سه موضوع و برای بررسی آنها، سه کارگروه ویژه در دبیرخانه های مختلف کشور تشکیل و قرار شد که این موضوعات مورد بررسی قرار گیرند و نتایج آن به شورا اعلام شود. در این همایش همچنین دبیرخانه شورای فرهنگ عمومی در استان مرکزی به عنوان دبیرخانه برتر کشور معرفی شد. همایش تخصصی دو روزه کارشناسان شورای فرهنگ عمومی استان های کشور روزهای چهارشنبه و پنجشنبه هفته گذشته به میزبانی استان مرکزی در هتل امیرکبیر اراک برگزار شد. |
منبع : خبر گزاری مهر
به راستی ملاک قضاوتمان چیست ؟ و عرفان به معنای مسلک و آیین خدا شناسی را چگونه محک بزنیم ؟
آیا با عرفان خودمان عرفان دیگران را محک میزنیم ؟ البته این نوع محک زدن در راستای اهداف رفاه و یکپارچگی اجتماعی به گونه ای قابل توجیه است .. اما آیا به درک حقیقت نیز نردیک است ؟
دوستی سوال کرده بودند که این همه گوناگونی فرقه ها و آیینها در عرفان (با توجه به وجود ادیان الهی) چرا در اینجا معرفی می شوند؟ با توجه به جامع بودن این پرسش در قالب این پست و به طور عمومی به ایشان پاسخ داده میشود.
پاسخ ایشان(با توجه به اینکه حوزه عمل دین و عرفان کاملاً یکسان نمیباشد) :
جهت دستیابی به حقیقت و ندانسته های ما روش های بسیاری از سوی آدمها و فرقه ها ی گوناگون در بازه های زمانی مختلف ارائه شده اند که بسیاری از آنها به نحوی به وسیله مجریان و پیروان به نسل های بعدی منتقل شده اند ، حال گاهاً با کمی تغییر ( تکامل ، کاستی و ... )
بیان یک نکته در اینجا ضروری به نظر میرسد " گرچه تمامی این روشها کشف حقیقت را نشانه رفته اند اما آیا همه آنها به حقیقت منتهی خواهند شد ؟ ملاک قضاوت چیست ؟ " بدون شک مراجعه به سوابق کاربرد این روشها یکی از پاسخ های محتمل می باشد چراکه به هر حال شرح سوابقی از میزان کار آیی اصول و شیوه های ارائه شده در دستیابی به حقیقت ، معیاری برای ارزیابی عملکردشان خواهد بود. حال اگر سوابق را آنچه که گذشته است بنامیم در واقع بیان دیگری از واژه مبهم تاریخ خواهد بود ! ( اگر بگوییم تاریخ مبهم خواهد بود اما تفسیر تاریخ مقوله ای دیگر است با درجه اطمینان پایین تر ولی روشن و شفاف !)
وجود منبع روشنی جهت قضاوت به راستی زنگارهای پوسیده تردید را به طلای ایمان کیمیا میکند ، منبعی که نتوان در حقانیت آن تردید کرد . حال نکته این است که اگر چنین منبعی وجود داشته باشد، آیا وجود این همه راه و روش و مدعیان گوناگون باز هم توجیهی دارد ؟
عجله کردن در پاسخ به این سوال ممکن است درهای بسیاری را به روی ما ببندد .
با توجه به ذات و گوهر وجودی انسان ، در می یابیم که همواره در تغییر است یعنی به سوی کمال می شتابد ، پذیرفتن انسان با این وصف به این معنی است که هر چه بیاموزد، در جهت بهبود آن تلاش میکند. بنابر این برای رسیدن به حقیقت می کوشد تا رهسپار مسیری سریع تر و مطمئن تر شود ، مسیری که به سطوح بالاتری از آگاهی منتهی شود . بنابر این شاید بتوان مسیر های متفاوتی را صحیح دانست که همگی ما را به درستی ارتقا می دهند . حتی اگر منبعی جهت قضاوت داشته باشیم باز هم شاید مسیرهای متفاوتی از صافی تایید عبور کنند ، حتی مسیر هایی که تایید نمیشوند ممکن است شامل نکاتی مثبت وقابل استفاده باشند که بتوان جایی برای این نکات در مسیر انتخابی پیدا کرد .بنابر این آشنایی با هرکدام از شیوه های ارائه شده (آشنایی نه پذیرفتن) می تواند عاملی جهت دستیابی به آگاهی بیشتر باشد .
اما برای تجربه کردن تمامی مسیرها مجالی نیست ! نکته این است که مسیر انتخابی تایید شده باشد و ملاک قضاوت ما صحیح باشد.
مروارید عرفان از وبلاگ های عرفانی و با سابقه پرشین بلاگ است که به طور عمومی به موضوعات عرفانی می پردازد .
بازدید از این وبلاگ همیشه نکاتی به بیننده می آموزد !
تو منگر در نهاد و بنیه من
نگه کن در کمال همت من
اگر این خاک گردد ناپدیدار
توانم گشت وصلش را خریدار
وگر از من بر آید جان در این باب
نباشم مدعی ، باری و کذاب
http://sevda1000.persianblog.com/
با آرزوی موفقیت برای نویسنده خوب و دوست داشتنی این وبلاگ !
شور و شوقی که در نوشته های بعضی از وبلاگ نویس ها و نویسنده های متخصص به چشم می خورد گاهی ما را تا معرفت بی انتهایی که در واژه فریاد نهفته است می برد !
هم نوایی , مهر تاییدی بر دل های بیدار است ... آنان که چراغ حقیقت را از پشت لایه های سنگین جهل می جویند و فریاد می زنند ... آنان که خستگی راه را با ناله سوزناک نی می دمند ... آنان هم نوایند ! آنان سرود جاوید هستی را در هر کوی و برزن و در هر کور سوی چراغی سر می دهند .... دوست .. دوست .
یک خسته نباشید گرم به همه شما عزیزان !
یا حق!