ما میخواهیم آیات سرزمین مهدی(عج) را بشناسیم
از میان آیات قرآن، تعدادی از آنها آیات ثابت است به منزله نهر پیوسته جاری ـ و تعدادی از آنها آیات متغیر است که به منزله سرزمینهای مختلف میباشد.
ما اصل این اثر گرفتن را در بهشت بصورت چهار نهر مییابیم: نهر عسل، نهر شیر، نهر شراب و نهر آب که هر کدام از این نهرها حاکی از دورانهایی است که انسان گذرانده است.
کدام آیات مربوط به سرزمین مهدی (عج) است؟ کدام آیات را میتوان تحت عنوان آیات المهدی(عج) جمع آوری کرد و چگونه میتوان برای این آیات دسته بندیهای فرعی درست کرد؟
خداوند متعال اصلاً مربوط به آن دورانی که اصطلاحاً دوران قبل از ظهور گفته میشود ـ به بعد را چون یک دیگ جوشان قرار داده است.
در حدیث داریم که از زمانی که خداوند خورشید را برای امیرالمؤمنین (ع) برگرداند.
این ماجرا با عنوان " رد ّالشمس" در احادیث شیعه و سنی مطرح است، البته بسیاری از سنیها این موضوع را قبول ندارند ولی این ماجرا در قرآن است و در احادیث شیعه هم توضیح داده شده است، ماجرا به مولا امیرالمؤمنین (ع) نسبت داده شده است ـ در حدیث است که از آن زمان به بعد پیشگویی منجمان دقیق انجام نمیشود.لذا شما در پیشگوییهای نوستراداموس که بررسی میکنید آن چیزهایی که به سال 1999 نسبت داده بود واقع نشد.
روایت راویان حدیث
راویان حدیث چه کسانی هستند؟ کسانی که حالا چه حضوری چه غیر حضوری، چه به صورت مستقیم، چه به صورت الهام یا موضوعات مختلف، میتوانند از امام زمان(عج) مطلب را بگیرند و بین مردم مطرح کنند.
منظور از راویان حدیث، فقها نیستند و این که میگویند فقها هستند یک اشتباه رایج در این هزار و دویست ساله است.البته ممکن است گاهی هم یک فقیه راوی حدیث باشد اشکالی ندارد ولی هیچ دلیلی ندارد که بگوییم راویان حدیث الزاماً فقها هستند.
چه بسیار هستند مدعیانِ روایتِ حدیث از امام زمان(عج) و چقدر کم هستند راویانِ حدیث امام زمان (عج)در خلال اعصار مختلف
پس سه طریق شناختن مسائل ظهور
(آیات المهدی - روایت راویان حدیث - حتمیاتی که در احادیث ذکر شده است)